West-Vlaams rood van Dierendonck Butchery. De allereerste burger van Surfburger bestaat uit de unieke saus, gebakken ui & paprika, tomaat, ijsbergsla en huis gepekelde rode ui.
Onze klassieker.
Ons alternatief voor de Surfburger. We vervangen het vlees door Halloumi & Aubergine. Halloumi is een heerlijke kaas om te grillen. In combinatie met de aubergine een perfect alternatieve, heerlijke, bron van eiwitten. Deze burger wordt gesmaakt door zowel veggies als vleeseters!
Van saus tot vlees en salade brengen we je met plezier naar Zuidoost Azië met alle kruiden & groenten die je in deze burger zal terugvinden. Voor deze burger gebruiken we het “h”eerlijke menapii varken*
Deze burger neemt je mee naar de Canarische eilanden. Onze chef heeft een speciale band met Tenerife waar zijn neef woont. Naast samen windsurfen zijn ze beiden ook fan van de locale keuken. Zo maken we zelf de typische mojo rojo die we in een mayo combineren met een varkensburger gekruid als chorizo. De touch van blauwe kaas zorgt voor de zilte combo tussen Surf en de lokale keuken. Een topper!
€16
American burger | Santa cruz
Homemade ketchup, gebakken ui, menapii varken, crispy bacon, ijsberg sla, augurk, spiegel ei, rode ui, mayo
All time classic Burger. De combo van huisgemaakte ketchup, gebakken ui, heerlijk puur varkens burger, krokant spek, huis ingelegde augurk, mayo, een draai van de pepermolen, een (H)eerlijk bio eitje van boer Olivier. Een all American burger, niets meer en niets minder.
Zelfgemaakte hummus, lokaal gekweekt lam, een munt look mayo met als basis in dit alles onze eigen Ras el Hanout (bestaande uit 12! kruiden en ingrediënten). Een surftrip naar Marocco zonder vliegen 😉
De American burger, maar dan voor de kleinsten onder ons. Ketchup, mayo, vleesje; simpel! Liefst serveren we hem met groenten: ui, tomaat & sla, zonder kan uiteraard.
€11
SIDE DICHES
Classic Belgian fries
Vers, handgesneden & gebakken zoals het hoort. met mayonaise natuurlijk.