OVER SURBURGER

Surfclub

Surfburger is ongeveer acht jaar geleden ontstaan in surfclub Windekind, toen Lodewijk en zijn vrienden op zoek waren naar een snack om na het surfen te kunnen eten. Ze zochten iets wat hen weer energie zou geven na een goede surfsessie, iets wat ze in één hand konden vasthouden terwijl ze een après-surf drankje in de andere hand hadden. Zo werd de Surfburger geboren!

Foodtruck

Twee jaar later, tijdens een van onze vele fietsritten onder vrienden, kwamen we een kleine aanhangwagen-foodtruck tegen die te koop stond. De vraag werd gesteld: “Wat zou je doen als dit van jou was?” Lodewijk antwoordde: “Surfburgers maken en verkopen.”

De verrassing

Maar dan kwam de grootste verrassing, want de vrienden van Lodewijk hadden dit al geregeld. Dit gaf ons een enorme boost om van Surfburger een succes te maken!

Onze passie en wie zijn wij

Onze gedeelde passie voor lekker eten en de aandacht die we besteden aan de oorsprong van onze ingrediënten vormen de basis van ons restaurant. Daarnaast hebben we een team van enthousiaste flexwerkers en jobstudenten die ons ondersteunen.

ONZE VISIE: TASTE THE WORLD, GROWN LOCAL

Kwaliteit: Door het directe contact met onze leveranciers hebben we controle over de kwaliteit. Onze leveranciers worden geselecteerd op basis van hun passie, waarden en visie. Dat proef je!

Economie: Door in te kopen bij lokale leveranciers en producenten steunen we de lokale economie. De eerlijke producent verdient een eerlijke prijs voor zijn mooie werk!

Ecologie: Onze producten komen niet van ver, wat betekent dat er weinig transport bij komt kijken. Dit is goed voor onze planeet! Zo worden bijvoorbeeld onze koeien gekweekt op slechts 500 meter van het restaurant.

Scroll to Top