West-Vlaams Rood Rund by Dierendonck Butchery. De allereerste burger van
Surfburger bestaat uit de original sauce, gebakken ui & paprika, tomaat,
ijsbergsla en huis gepekelde rode ui. Onze klassieker.
Ons alternatief voor de Surfburger. We vervangen het vlees door halloumi &
aubergine. Halloumi is een Griekse kaas om te grillen. In combinatie met de
aubergine een alternatieve, heerlijke, bron van eiwitten. Deze burger wordt
gesmaakt door zowel veggies als vleeseters!
Kruidig, fris en boordevol pit. Deze Oosterse smaakbom combineert sappig
Menapii gehakt met een knapperige salade van radijs en wortel. Afgewerkt
met onze huisgemaakte Thaise saus, spicy oil en een frisse dressing. Een
zonnige trip naar Zuidoost-Azië – tussen twee broodjes.
Deze burger neemt je mee naar de Canarische Eilanden. Onze chef heeft een
speciale band met Tenerife waar zijn neef woont. Naast samen windsurfen zijn ze
beiden ook fan van de lokale keuken. Zo maken we zelf de typische mojo rojo die we
in een mayo combineren met een varkensburger gekruid als chorizo. De touch van
blauwe kaas zorgt voor de zilte combo tussen surf en de lokale keuken. Een topper!
€16,8
MOROCCAN LAMB | TAGHAZOUT
Hummus, paprika, Marokkaans gekruid lamsvlees, rozijnen, ijsbergsla, rucola,
rode ui, Marokkaanse mayo met o.a. munt en look, ...
Een sappige lokale lamsburger met onze huisgemaakte Ras el Hanout – een
kruidenmix van 12 ingrediënten. Geserveerd met frisse hummus en muntlookmayo.
Zo smaakt Marokko aan zee.
All time classic burger. De combo van huisgemaakte ketchup, gebakken ui,
heerlijke pure Menapii burger, crispy smoked bacon, augurk, mayo, een draai
van de pepermolen, een (h)eerlijk bio eitje van boer Olivier. Een all American
burger, niets meer en niets minder.
No nonsense, veel smaak. Een visburger met surfroots van JEAN sur MER -
rechtstreeks uit Cold Hawaii. In combinatie met onze tartaar op
grootmoeders wijze vormt dit een frisse golf uit het hoge noorden.
€21,5
SHORTRIB BURGER | BOCCA CHICCA
Pittige barbecue saus, gebakken ui, shortrib van Menapisch varken, coleslaw
Sappige shortrib van Menapisch varken, gemarineerd met een kruidige rub
en maar liefst 18 uur lang gekonfijt – voor ultieme malsheid en een explosie
van smaak. Afgewerkt met pittige barbecuesaus, gebakken ui en een frisse,
crunchy coleslaw vormt dit de ultieme zomerburger. Stoer, smeuïg en
boordevol karakter.